tiktok method

RAHSIA  TIKTOK..

KINI  DIBONGKARKAN!!

“…Dulu ramai benci, sekarang ramai suka…” 

FOLLOWERS lebih 23,000 di  TIKTOK.  .

(psstt..23k ni sebulan jer tau..)

(di bawah ni performance tiktok cikgu)


 

Ini adalah Tiktok cikgu sendiri..

Jom Belajar Ilmu Baru…

Baiklah. . Jom kita berkenalan dulu ya. .

Nama saya Ismail Nazaruddin. Saya dah berpengalaman dalam Internet Marketing sejak 2012 lagi. Sepanjang 8 tahun saya berkecimpung dalam dunia bisnes online ni, dah banyak strategi dan teknik yang saya explore untuk membantu kita sebagai usahawan online ni untuk buat jualan dan jana pendapatan melalui Online.

Gambar sebelah ni diambil sewaktu di Majlis Award masa awal bisnes dulu. Okay dipendekkan cerita, saya mula mengajar dan berkongsi ilmu  bisnes online bermula dari tahun 2017 dan dari situ ramai mula kenal dengan nama Cikgu Mael. Pada awal Oktober saya mula tertarik dengan Tik Tok dan mula buat beberapa research dan kajian. Yelah benda baru kan? Kena lah study dulu baru lah tak masuk lubang or langgar dinding nanti. Hehe

Then pada hujung oktober iaitu 21 Oktober saya mula sign up Tik Tok acc dan start upload video pertama saya. Saya keep on research dan kaji serta test beberapa cara untuk pastikan followers sentiasa naik. Mula mula cuma target untuk naik 100-200 followers sehari. Yelah kalau di platform lain standard nya kita target begitulah kan? Lagi pun saya buka retis or selebriti femes punn. Hihi

Saya mula kreatif kan diri ni dan cuba buat video yang lebih menarik. Tanpa saya sedar followers makin laju naik dan tak sangka ada beberapa video naik sampai ratusan ribu tontonan. Wow ini dahsyat ni wow! Saya rasa ilmu ni dan sedikit pengalaman hasil kajian ni patut dikongsi pada lebih ramai orang terutama seller online dan usahawan atau anda yang nak dapat ramai followers di Tiktok. Dalam masa 30 hari saya dapat kumpul followers lebih dari 23,000. Mungkin ada yang kata biasa je tapi bagi saya banyak sangat2. 

Di Tiktok bukan je ada anak muda yang bawah 25 tahun je tau tapi sekarang ni dah lebih dari 30% golongan yang berumur atas dari 25 tahun sudah pun mula ada akaun Tiktok juga. Jadi tambah menarik bila ada pelbagai golongan peringkat umur. So ini potensi untuk anda kembangkan bisnes anda dan naikkan personal branding anda. Jom teruskan baca surat jualan ni sebab ada something special untuk anda.

 

Memperkenalkan….

 TIKTOK METHOD V3 

Antara  Kandungan Utama dalam  Ebook  ini adalah:

1. Pengenalan tiktok

2. Kenapa anda wajib guna tiktok

3. Basic info2 penting tentang tiktok

4. Cara nak create video tiktok

5. Pantang larang penting di tiktok

6. Tips proven 1000 followers dalam seminggu

7. Tips proven 12K followers dalam 19 hari

8. Strategi & trick untuk berbisnes di Tiktok

9. Bank idea2 content yang viral

10. Trick & tips rahsia tentang Tiktok

11. Cara dapat payment dari tiktok.

12. Rahsia kembalikan engagement 

13. Strategi proven capai 100K followers 

14. Cara hilangkan rasa malu depan camera

15. Tips untuk tentukan niche content

16. Fungsi & ketegori hashtag Tiktok

17. Perbezaan Creator & Business

18.Tips untuk buat Live di Tiktok

19. Teknik SHORTCUT naikkan followers

Haa banyak kan?? Sebenarnya lagi banyak dari ni yang anda bakal belajar tau..

Di bawah ni result selepas guna salah 1 strategi yang ada dalam ebook ni.

 
 
 

Siapa yang  SESUAI  untuk memiliki  ebook  ini?

1.Anda yang belum pernah guna TikTok

2.Anda yang nak blajar idea marketing tiktok

3.Anda yang stuck dan nak tambah ilmu baru

4.Anda yang nak kumpulkan ramai followers

5.Anda yang rajin berusaha untuk berjaya

6.Anda yang nak belajar selok belok Tiktok

 

 

NEWBIE / BEGINNER PUN SESUAI! 

Bahasa pun senang faham dan simple sahaja.

Siapa yang  TAK SESUAI untuk memiliki  ebook  ini?

 

1. Orang yang Malas nak ‘take action’.
2. Orang yang nak kaya cepat & malas usaha
3. Orang yang nak goyang kaki dapat duit semata mata.
4. Orang yang dah ada followers lebih 100K
5. Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

Geng bisnes SESUAI ke buat  TikTok ni? Baca feedback ni..

JOM BACA FEEDBACK DARI STUDENTS2..

 

JOM BACA FEEDBACK DARI STUDENTS2..

 

DI BAWAH NI ANTARA MEREKA YANG DAH

BERJAYA NAIKKAN FOLLOWERS DI TIKTOK!!

APA KELEBIHAN RAMAI FOLLOWERS?

✅ Naikkan Personal Branding 

✅ Naikkan Trust & Kredibiliti Anda

✅ Naikkan Followers Sosmed 

✅ Naikkan Confident Level Anda

✅ Dapat Tambah Ramai Database

✅ Tingkatkan Leadership Anda

✅ Dapat Tambah Sumber Income

LEPAS NI GILIRAN ANDA PULA..YEAHHHH 🙂

BERAPAKAH  HARGA

PANDUAN INI?

HARGA ASAL EBOOK INI IALAH: 

RM199

Namun, 

.

.
.

OFFER PRE LAUNCHING!!

RM79 sahaja

(tamat pada 18 Julai 2021)

.

.

SEKARANG,

RM99 sahaja

Saya tak kisah kalau anda tak grab offer ni..  Cuma  saya nak minta maaf awal-awal sekiranya OFFER TAMAT  &   HARGA DINAIKKAN  !

=====================

 

Untuk jadikan panduan ini lebih  berbaloi-baloi  saya nak bagi anda  Bonus Special   yang bernilai  RM1093 . Berikut adalah senarai bonusnya :-

BONUS #1

GROUP SUPPORT & CHANNEL TELEGRAM

(bernilai RM397)

BONUS #2

SESI FB LIVE 

(bernilai RM200)

BONUS #3

ACTION PLAN 10K FOLLOWERS

(bernilai RM100)

BONUS #4

77 STRATEGI MARKETING & SALES

(bernilai RM197)

BONUS #5

PANDUAN BISNES AFFILIATE

(bernilai RM199)

LIMITED TIME OFFER!!

1 LAGI EXTRA BONUS !!

365 IDEA TIKTOK & REELS

(patutnya kena beli dengan harga RM79)

 

BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

JANGAN BERTANGGUH..

ANDA AKAN TERLEPAS OFFER !!

RAMAI DAH BERMULA DI TIKTOK..

INVEST SEKALI BELAJAR BERKALI KALI

ANDA BILA? SEKARANG ADALAH MASANYA..

TOLONG BANK-IN KE AKAUN BERIKUT:

CIMB – 8003815146 (Ruslan)

Whatsapp slip payment ke 019-4400949